استفاده از میوه خشک لازیکا در جنوب غربی آلمان جرم محسوب می شود

شماره ای از مجله Oxidative Medicine and Cellular Longevity نشان داد که پلی فنول موجود در میوه خشک لازیکا به کاهش خطر بیماری های قلبی، سرطان، پوکی استخوان، دیابت، سرطان و بیماری های دژنراتیو مغز کمک می کند.

با حذف آب در میوه های خشک، مواد مغذی متراکم تر می شوند.

محتوای بالای پتاسیم مایعات و سدیم اضافی را از بین می برد که سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد و به رشد عضلات کمک می کند. آهن باعث افزایش سطح هموگلوبین و گردش خون می شود.

پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و ویتامین های A و E موجود در میوه های خشک برای پوست مفید هستند. آنها در برابر پیری پوست و بدن عمل می کنند. منیزیم با کلسیم برای تقویت عضلات و استخوان ها کار می کند.

علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا 3 موجود در میوه های خشک به عنوان تغذیه کننده مغز شناخته شده و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

میوه

یکی دیگر از مزایای سلامتی میوه‌های خشک این است که حاوی چربی کم یا بدون چربی و مقدار قابل توجهی کالری است، به این معنی که آنها منبع بزرگی از انرژی برای ورزشکاران هستند.

از آنجایی که به راحتی می توان آنها را به همه جا آورد، کسانی که به ورزش علاقه دارند از میوه های خشک بهره مند می شوند.

همچنین هیچ مورد شناخته شده ای از بیماری های منتقله از طریق غذا در رابطه با میوه های خشک وجود ندارد.

همانطور که توسط مجله علوم غذایی مطالعه شده است، کشمش دارای ارزش شاخص گلیسمی پایین تا متوسط و شاخص انسولین پایین است.

این بدان معنی است که کشمش می تواند به کاهش فشار خون، افزایش کنترل قند خون و کاهش نشانگرهای التهابی و کلسترول خون کمک کند، همانطور که در این مقاله نیز نشان داده شده است.

همه اینها با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری قلبی مرتبط است.