انجیر خشک کاشمر در درگیری زن و شوهر کرمانی نقش داشت

شکی نیست که انجیر خشک کاشمر یک غذای فوق العاده مغذی و سالم است، بنابراین اگر منع مصرفی برای مصرف آن وجود ندارد، مناسب ترین کار خوردن حدود یک مشت انجیر خشک در روز (تقریباً 30 گرم) است.

به این ترتیب از طعم، بافت و سهم تغذیه ای باورنکردنی آن، بدون زیاده روی در مصرف آن لذت خواهیم برد.

معاینه 150 فرد مبتلا به IBS-C (سندرم روده تحریک پذیر همراه با یبوست) نشان داد که افرادی که حدود چهار عدد انجیر خشک (45 گرم) را دو بار در روز می خوردند با کاهش شدید علائم از جمله تورم، درد و گرفتگی مواجه شدند که در مقایسه با گروه کنترل بود. .

علاوه بر این، یک گزارش مقایسه ای در 80 نفر نشان داد که افزایش حدود 300 گرم خمیر انجیر روز به روز برای حدود دو ماه به طور اساسی یبوست را کاهش می دهد در مقایسه با گروه کنترل.

شاید بخواهید مزایای سلامتی آشپزی کره ای را برای سلامت دستگاه گوارش خود کشف کنید.

یک فنجان انجیر خشک تقریبا یک چهارم کلسیم مصرفی روزانه را تامین می کند. زمانی که کلسیم به عنوان یکی از ویژگی های یک برنامه غذایی منصفانه مصرف شود، از پوکی استخوان و پوکی استخوان محافظت می کند.

انجیر

یک نظرسنجی در سال 2018 که در Sains مالزیانا توزیع شد، ارتباط محکمی بین مصرف انجیر و سلامت استخوان را نشان می‌دهد.

به گفته تحلیلگران، ماده معدنی این محصول ارگانیک به شدت پس از شیر انسان مصرف می شود.

چند تحقیق اشاره شده در این مطالعه نشان می‌دهد که انجیر به دلیل سطوح قابل توجهی از کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر ممکن است به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند.

این مکمل ها از رشد و نگهداری استخوان حمایت می کنند.

کلسیم و پتاسیم ممکن است به جلوگیری از تحلیل استخوان و کاهش از دست دادن کلسیم ادرار کمک کنند.

علاوه بر این، انجیر دارای اثرات تقویت کننده سلولی، ضد سرطان، کاهش قند خون، ضد التهابی و محافظت از کبد است.