اگرچه در حال حاضر انواع کیک شکلاتی در فروشگاه های کوچک و بزرگ کشور عرضه شده است اما حجم خرید و فروش بالای این محصول منجر شده تا تولیدکنندگان کیک، تولید این محصول را افزایش دهند.
- بیشتر بخوانید: کیک خیس
میوه های مختلف مانند موز، نارگیل، خرما، گردو، پرتقال و بسیاری از نمونه های دیگر و عصاره انها کاربرد گسترده ای در صنعت شیرینی پزی دارند به طوریکه اغلب تولیدکنندگان کیک و شیرینی از این مواد برای بهبود طعم و رنگ محصولاتشان استفاده می کنند.
- بیشتر بخوانید: کیک سنتی
اما به جرات می توان گفت که طعم شکلاتی از طعم های میوه ای به مراتب فروش بیشتری دارد زیرا محبوبیت محصولات کیک شکلاتی در بازار ایران و جهان قابل چشم پوشی نیست.
- بیشتر بخوانید: کیک مغزدار
- بیشتر بخوانید: کیک بستنی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.