پنیر بزی و پنیر گوسفندی نیز بافت های متفاوتی دارند فراتر از آن، تسلط این دو نوع پنیر در صنعت پنیر نابرابر است.
پنیر گوسفندی خانگی و پنیر بز کاربردهای مختلفی در صنعت پنیر پیدا می کنند.
در حالی که پنیر بز و پنیر گوسفند دارای مواد مغذی مشابهی هستند، مقدار مواد مغذی در هر یک از آنها متفاوت است.
پنیر گوسفندی حاوی حدود دو برابر چربی و پروتئین پنیر بز است.
علاوه بر این، پنیر محلی گوسفندی حاوی کربوهیدرات، کلسیم، فولات، منیزیم، ویتامین B12 و ویتامین C بیشتری نسبت به پنیر بز است.
از سوی دیگر، پنیر بز ویتامین A بیشتری نسبت به پنیر گوسفندی دارد و همچنین دارای مقادیر زیادی ویتامین B3، ویتامین B6، ویتامین E و ویتامین K است.
پنیر گوسفندی حاوی کازئین بیشتری نسبت به پنیر بز است در نتیجه، پنیر گوسفندی معمولاً منسجمتر از پنیر بز است.
به عبارت دیگر، پنیر گوسفندی نسبت به پنیر بزی قوامتر و کمتر خرد میشود.
از آنجایی که بزها بتاکاروتن را وارد شیر خود نمی کنند، پنیر بز معمولاً سفید استخوان است.
در واقع، اگر کسی پیشنهاد میدهد که شیر بز زرد را به شما بفروشد و میگوید که رنگ آن از علفخواری بزها میآید، او نادرست است.
برخلاف پنیر بز، پنیر لیقوان گوسفندی معمولاً به رنگ عاج است.
با دانستن اینکه پنیر گوسفندی چربی و کازئین بیشتری نسبت به پنیر بز دارد، انتظار دارید پنیر بز راحت تر هضم شود با این حال، همه چیز کاملا برعکس است.
پنیر گوسفندی و پنیر بز حاوی بتا کازئین A2 بیشتری نسبت به بتا کازئین A1 هستند.
بتا کازئین A2 بسیار قابل هضم تر از بتا کازئین A1 است بنابراین، به طور کلی، محتوای کازئین پنیر گوسفندی و پنیر بز ممکن است هضم آنها را زیاد کند نکند.
در هر صورت، داشتن مقدار نسبتاً بالاتری از کازئین قابل هضم ممکن است پنیر گوسفندی را نسبت به پنیر بز قابل هضم تر کند.
علاوه بر این، مولکول های چربی پنیر ماسکارپونه نسبتاً کوچک هستند.
این بدان معنی است که چربی موجود در پنیر گوسفندی سطح بالایی را برای هضم ایجاد می کند بنابراین، قابلیت هضم بالاتر است.
علاوه بر این، پنیر شیر گوسفند حدود 3 برابر بیشتر از پنیر بز پروتئین آب پنیر دارد.
بنابراین، از آنجایی که آب پنیر بسیار قابل هضم است، پنیر گوسفندی را قابل هضم تر می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.