اگرچه بذر یونجه درجه یک احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است، اما ممکن است برای برخی افراد عوارض جانبی مضری ایجاد کند.
از آنجایی که جوانههای خام یونجه و محصولات مکمل مشتقشده از دانههای یونجه با خطرات بالقوه ایمنی غذایی همراه هستند (مانند مخزن پاتوژنهای موجود در غذا مانند E. coli، سالمونلا و لیستریا).
افراد باردار باید از این محصولات اجتناب کنند.
یونجه و جوانه یونجه سرشار از ویتامین K هستند. اگرچه این برای اکثر افراد مفید است، اما می تواند برای دیگران خطرناک باشد.
دوزهای بالای ویتامین K می تواند باعث شود که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین اثر کمتری داشته باشند.
بنابراین، برای افرادی که از این داروها استفاده می کنند، مهم است که از تغییرات بزرگ در دریافت ویتامین K خودداری کنند.
مواردی گزارش شده است که مکمل های یونجه باعث فعال شدن مجدد لوپوس در برخی افراد می شود.
اعتقاد بر این است که این اثر به دلیل اثرات محرک سیستم ایمنی احتمالی اسید آمینه L-cavanine است که در یونجه یافت می شود.
بنابراین، به کسانی که مبتلا به لوپوس یا سایر اختلالات خودایمنی هستند، توصیه می شود از آن اجتناب کنند.
شرایط مرطوب مورد نیاز برای جوانه زدن بذر یونجه برای رشد باکتری ها ایده آل است.
در نتیجه، جوانههایی که در فروشگاهها فروخته میشوند گاهی توسط باکتریها آلوده میشوند و شیوع چندین باکتری در گذشته با جوانههای یونجه مرتبط بوده است.
خوردن جوانه های آلوده به طور بالقوه می تواند هر فردی را بیمار کند، اما بیشتر بزرگسالان سالم بدون عواقب طولانی مدت بهبود می یابند.
با این حال، برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، عفونتی مانند این می تواند بسیار جدی باشد.
بنابراین، سازمان غذا و دارو (FDA) به کودکان، زنان باردار، افراد مسن یا هر فرد دیگری که سیستم ایمنی ضعیفی دارد توصیه میکند از جوانههای یونجه و محصولات مکمل مشتق شده از دانههای یونجه اجتناب کنند.
یونجه ممکن است برای برخی افراد مضر باشد، از جمله آنهایی که باردار هستند، داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند، یا دارای یک اختلال خود ایمنی یا سیستم ایمنی ضعیف هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.