برای پاکسازی کبد و مری باید خیارشور ماهگون مصرف کنید

مواد لازم برای ترشی لیمو و خیار
اصلی
خیار 1 کیلوگرم / 2.2 پوند، من از خیار لبنانی استفاده کردم اما شما می توانید از خیارهای دیگری که برای ترشی مناسب هستند استفاده کنید.
3 قاشق غذاخوری نمک دریایی درشت
1/2 لیمو، نازک برش داده شده
خیار شور
2 لیوان آب
شکر 1 پیمانه
3/4 فنجان سرکه سیب (یا سرکه برنج)
2 قاشق غذاخوری نمک دریایی خوب
2 قاشق چایخوری ادویه ترشی (*به یادداشت مراجعه کنید)
10 گرم / 0.35 اونس زنجبیل، برش نازک
5 گرم / 0.17 اونس سیر، نازک برش داده شده

خیارشور ماهگون دارای طعمی بی نظیر است.

1. خیارها را زیر آب جاری بشویید.

پوست خیار را کاملاً بشویید.

دو سر خیار را برش دهید.

مگر اینکه از خیار بچه استفاده می کنید، خیار را به قطعات کوچک با اندازه انگشت شست خرد کنید (حدود 4 سانتی متر / 1.5 اینچ طول) سپس آنها را در یک کاسه مخلوط کنید.

نمک دریایی درشت را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا مقداری آب از آن خارج شود.

در این مدت خیار را چند بار بچرخانید. پس از 30 دقیقه، نمک باقی مانده را از خیارها پاک کنید و سپس آنها را در یک شیشه استریل تمیز بریزید.

لیمو خرد شده را داخل شیشه بریزید.

2. مواد آب نمک را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا شکر حل شود (4 تا 5 دقیقه).

هر از گاهی هم بزنید.

3. آب نمک ترشی را داخل شیشه بریزید تا ظرف پر شود.

درب را ببندید.

به مدت 3 ساعت در دمای اتاق قرار دهید سپس آن را در یخچال قرار دهید.

از روز 3 شروع به خوردن کنید.

(از روز 1 می توانید غذا را شروع کنید اما از روز 3 طعم آن بیشتر می شود.) ترشی ها می توانند حدود 3 هفته در یخچال باقی بمانند.