تولید کننده پودر کیک | بهترین برند های سازنده آن در سراسر کشور

 یک تولید کننده پودر کیک همیشه تلاش می کند تا پودری مرغوب و با کیفیت را با قیمت مناسب و با بسته بندی شیک به دست مشتری برساند، و این باعث شده است که کیفیت پودر کیک ها افزایش پیدا کند. 

تولید کننده پودر کیک | بهترین برند های سازنده آن در سراسر کشور

بهترین برند های تولید کننده پودر کیک در کشور

بهترین برند های تولید کننده پودر کیک در کشورکیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌ شناسان این خوراک از زمان ‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به طور کلی به دو گروه بزرگ غیر چرب یا کیک‌ های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند. تفاوت کیک ‌های کره‌ای با کیک ‌های اسفنجی در این است که برخلاف کیک ‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به ‌همزدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده ‌است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بکینگ پودر است. بهترین برند های تولید کننده پودر کیک در کشور او کیک درنا، فان کیک درنا، میشکا رایفر، میشکا رهافر و فوندانت کارو هستند. 

تولید پودر کیک در طعم های متنوع

تولید پودر کیک در طعم های متنوعکیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.

کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. تولید پودر کیک در طعم های متنوع در ایران انجام می شود و پودر کیک می تواند کار مان را آسان تر کند، قیمت پودر کیک نیز مناسب بوده و می توانید برای پخت کیک از آن استفاده کنید. 

لیست قیمت فروش پودر کیک در ایران

لیست قیمت فروش پودر کیک در ایراندر واژه‌نامه سطح پیشرفته آکسفورد در بخش کیک این تعریف آمده‌است: کیک خوراکی با مزهٔ شیرین است که از آمیختگی چند ماده تهیه می‌گردد. کیک‌ها در فر آشپزی یا دستگاه مایکروویو پخته می‌شوند. کیک‌ها در شکل‌ها و اندازه‌های گوناگون درست می‌گردند و اکثراً با خامه و یخ‌چینه تزئین می‌شوند. در لغت‌نامه کمبریج علاوه بر آرد، تخم مرغ و شکر به استفاده از روغن در تهیه کیک نیز اشاره شده‌است. واژه‌نامه معاصر لانگمن از کیک به عنوان یک خوراکی شیرین و نرم یاد می‌کند که از مخلوط تخم مرغ، آرد، کره و شکر؛ و به شیوه پخته شدن در فر حاصل می‌گردد. لیست قیمت فروش پودر کیک در ایران را می توانید با جستجو در اینترنت پیدا کنید. 

پخش عمده پودر کیک در کشور

پخش عمده پودر کیک در کشوردر فرهنگ لغت وبستر دو تعریف اصلی و یک تعریف استعاری از کیک ذکر شده‌است: در تعریف‌های اصلی؛ نخست کیک این گونه توضیح داده شده‌است: کیک یک خوراکی نان‌مانند است که از خمیر و خمیرابه و معمولاً به روش سرخ کردن و تنوری کردن تهیه شده‌است. کیک‌ها در اندازه‌های کوچک و به شکلی تخت هستند و اغلب به روش ورنیامده طبخ می‌گردند. در دیگر تعریفی که از کیک آمده، این خوراکی طعامی شیرین‌مزه توصیف شده که به شیوه فرپزی درست می‌شود. در تعریف استعاری به هر گونه مادهٔ غذایی که به فرم گرد و تخت و به شیوه تنوری و سرخ کردن طبخ می‌گردد، کیک می‌گویند مثل کیک ماهی یا انواع کتلت. پخش عمده پودر کیک داخل کشور در تولیدی ها انجام می شود. 

مزیت های استفاده از انواع پودر کیک

مزیت های استفاده از انواع پودر کیکتفکیک کیک از دیگر انواع شیرینی مطلبی است که بحث بر سر آن زیاد است. برای مثال مشخص نیست چگونه می‌توان یک خط جداکننده بین کیک و شیرینی‌های دیگر مانند نان شیرین، بیسکویت، مافین، پن کیک،پای و غیره کشید. به علت مبهم بودن تعریف کیک تا بحال چندین بار جهت تشخیص کیک از غیر آن، کار به تشکیل دادگاه کشیده شده‌است. معروفترین این نوع دادگاه‌ها، دادگاه رسیدگی به کیک جافا است که در سال ۱۹۹۱ تشکیل شد. در این دادگاه شرکت مک‌ویتیس ادعا داشت که محصولی که تولید کرده یک نوع کیک است و نباید به عنوان بیسکویت شناخته شده و مالیات بیسکویت که جزو اجناس لوکس به شمار می‌آید، بر آن تعلق بگیرد. طرف دیگر این دعوا سازمان امور مالیاتی کشورِ انگلستان بود و در نهایت شرکت مک‌ویتیس توانست در دادگاه پیروز شود. این شرکت توانست ثابت کند که تفاوت کیک با بیسکویت در این است که اگر کیک در مدتی طولانی به حال خود گذاشته شود، خشک خواهد شد اما بیسکویت بعد از گذشت زمان نرم‌تر خواهد شد و محصول تولید شده به همین علت در گروه کیک‌ها قرار دارد. یکی مزیت های استفاده از انواع پودر کیک این است که کار شما را خیلی آسان تر می کند و پخت کیک در زمان کمتری انجام می شود. 

تفاوت پودر های کیک در چیست؟

تفاوت پودر های کیک در چیست؟منشأ کیک نان است و به همین سبب تاریخچهٔ کیک با نان در هم آمیخته‌است. مهمترین عاملی که برای تفکیک نان از کیک انگلیسی در نظر گرفته می‌شود، حذف مخمر از نان‌است. در سال ۱۷۲۷۷ میلادی برای اولین بار در کتاب آشپزی دستور کیکی دیده می‌شود که تنها از تخم مرغ برای پف دادن به کیک استفاده شده‌است. در این زمان به این نکته پی برده شده بود که اگر مقدار زیادی تخم مرغ در کیک استفاده شود، نیاز به به کار بردن مخمر نخواهد بود. پیشرفت در صنعت اجاق‌های غذاپزی نیز در کیفیت کیک تأثیر بسیاری داشت. در سال ۱۷۸۰ اجاق‌های فردار تولید شدند و امکان درست کردن کیک‌های سبک‌تر بوجود آمد. در اوایل قرن نوزدهم نوع جدیدی کیک رواج پیدا کرد که کیک پوند نامیده می‌شد. در این کیک تمامی مواد یک پوند ((۴۵۳ گرم) وزن داشتند و برای اینکه وزن تخم مرغ نیز با دیگر مواد یکسان شود ۸۸ تخم مرغ نیز به کار برده می‌شد. بهم زدن مواد در پاند کیک بسیار زمان بر بود و تقریباً یکساعت برای بهم زدن کره و یک ساعت نیز برای بهم زدن تخم مرغ‌ها وقت صرف می‌شد و نیاز به قدرت بدنی زیادی داشت.

تفاوت پودر های کیک در چیست؟ پودر های کیک از نظر طعم و مزه و روش به دست آوردن و موادی که در آنها اسفاده شده است متفاوت هستند. 

راهنمای خرید پودر کیک با کیفیت بالا

راهنمای خرید پودر کیک با کیفیت بالاکیک شکلاتی آلمانی، نمونه‌ای از کیک‌های اسفنجی است که دارای شکلات هستند. کیک شکلاتی به نوعی کیک گفته می‌شود که در خمیر و تزئین سطح کیک از مقادیر زیادی شکلات و کاکائو تا حدی که ظاهر کیک به رنگ این مواد تغییر پیدا کند، استفاده شده باشد. هر دو گروه کیک‌های اسفنجی و کیک‌های کره‌ای دارای انواعی از کیک‌های شکلاتی هستند. برای نمونه کیک شکلاتی آلمانی نمونه‌ای از کیک شکلاتی اسفنجی است و کیک خوراک شیطان نمونه‌ای از کیک شکلاتی کره‌ای‌است. معمولاً در کیک شکلاتی از نوعی شکلات بنام شکلات پوششی استفاده می‌شود، درصد کره کاکائو شکلات پوششی بیشتر از ۳۱۱ درصد است و این چربی زیاد امکان پخش شدن شکلات بر روی سطح کیک را بوجود می‌آورد. این شکلات خود دارای سه نوع مختلف است. نوعی از آن شکلات پوششی شیرین نام دارد و حاوی شکر است. نوع دیگر شکلات پوششی شیری است که حاوی شکر و پودر شیر است. سومین نوع شکلات پوششی سفید است که به کرهٔ کاکائو، شکر و پودر شیر افزوده می‌شود اما فاقد پودر کاکائو است. اگر به دنبال راهنمای خرید پودر کیک با کیفیت بالا می توانید از افرادی کمک بگیرید که در پخت کیک تجربه بیش تری دارند. 

لیست شرکت های پخش کننده پودر کیک در کشور

لیست شرکت های پخش کننده پودر کیک در کشورنقش شکر تنها در شیرین کردن کیک نیست بلکه نقش مهم آن ثابت نگهداشتن حباب‌های ایجاد شده در تخم مرغ است. همچنین شکر در ایجاد بو و رنگ پس از پخت، در کیک‌های اسفنجی و کره‌ای نیز نقش دارد. 

شکر از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده‌است و جهت کارکرد مغز وجود گلوکز ضروری است. مغز قدرت ذخیرهٔ گلوکز را درون خود ندارد و این ماده باید به صورت پی در پی به بدن برسد به همین جهت گفته می‌شود که خوردن مواد شیرین برای کارکرد بهتر مغز مفید است. همانطور این نظریه وجود دارد که خوردن مواد شیرین باعث ترشح اندورفین از مغز می‌شود. اندورفین به عنوان مادهٔ مخدر مغز نیز خوانده می‌شوند و آرامش و از بین رفتن عصبانیت بعد از خوردن مواد شیرین، به تأثیر اندروفین نسبت داده می‌شود. اما باید توجه داشت که خاصیت مواد شیرین بر روی کم شدن استرس یک اثر موقتی و کوتاه مدت است و زیاده‌روی در خوردن شکر در بلند مدت اثرات منفی مانند چاقی و پوسیدگی دندان برای بدن به همراه دارد. ۹۹٫۹۸ گرم از هر ۱۰۰ گرم شکر سفید را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و این مقدار شکر حاوی ۳۸۷ کیلو کالری است. 

در ادامه لیست شرکت های پخش کننده پودر کیک در کشور را مشاهده می کنید. 

  • شرکت شیرین شهد پارسیان 
  • شیرین شهد یزد 
  • شرکت گلشاد مشهد 
  • شرکت درنای بنیس 
  • کارخانه شیرینی میشکا 

نمایندگی فروش پودر کیک در ایران

نمایندگی فروش پودر کیک در ایرانآرد هنگامی که در دستور کیک آورده شود بطور معمول به آرد گندم اشاره دارد. مواد اصلی آرد را نشاستهٔ کربوهیدارت‌ها تشکیل می‌دهد. آرد بر اساس تفاوت در مقدار پروتئین به سه نوع آرد ضعیف (درصد پروتئین ۸٬۵–۷)، آرد متوسط (درصد پروتئین ۱۰٬۵–۸٬۵) و آرد قوی (درصد پروتئین ۱۳٬۵–۱۱٬۵۵) تقسیم می‌شود. پروتئین آرد هنگامیکه به مایعات افزوده و آمیخته می‌شود به ماده‌ای به نام گلوتن تغییر پیدا می‌کند. هر چه میزان گلوتن در خمیر کمتر باشد سفتی آن کمتر و محصول پخت نرم‌تر است؛ بنابراین آرد ضعیف که گلوتن کمتری دارد برای پخت کیک‌های اسفنجی مناسب است و آرد قوی که گلوتن زیادی دارد برای پخت نان و خمیر پای مناسب‌تر است. 

یکی نمایندگی های فروش پودر کیک در ایران کارخانه میشکا است توجه داشته باشید که تولیدی شیرینی میشکا نمایندگی مواد اولیه قنادی نیست. 

بازار بزرگ فروش پودر کیک در تهران

بازار بزرگ فروش پودر کیک در تهرانآخرین پیشرفت برای ایجاد کیک‌هایی به سبک امروزی ساخت مواد ورآورندهٔ شیمیایی بود. در دههٔ ۱۷۹۰ درآمریکا استفاده از اولین نوع اینگونه مواد به نام پتاسیم کربنات در کیک آغاز شد. در دههٔ ۱۸۴۰۰ جوش شیرین تولید شد. تولید این نوع مواد شیمیایی که بسیار سریع‌تر از مخمرها عمل می‌کردند، زمان درست کردن نان و کیک را بسیار کوتاه‌تر از قبل کرد. در سال ۱۸۵۰ بیکینگ پودر بوجود آمد که استفاده از آن باعث به بوجود آمدن بافت اسفنجیِ سبک و نرمی در کیک شد و کیک‌های به سبک امروزی پا به عرصه گذاشتند. کارخانه پودر کیک زیادی در بازار بزرگ فروش پودر کیک در تهران فعالیت می کنند و به همین دلیل تهیه پودر کیک خیلی ساده شده است. 

ارزان ترین پودر های کیک در کشور

ارزان ترین پودر های کیک در کشورکره دارای سه خاصیت است که در صنعت شیرینی‌سازی بسیار به آنها نیاز است، نخست اینکه با اینکه جامد است اما قابلیت شکل پذیری دارد. کره به راحتی با آرد مخلوط شده و باعث ترد شدن شیرینی می‌گردد. همچنین کره قدرت پذیرش مقادیر زیادی هوا را در بافت خود دارد و همین خاصیت باعث سبکی محصول پخته شده خواهد شد. البته با یک بار ذوب کردن کره و دوباره بصورت جامد در آوردن آن این سه خصوصیت کره تقریباً از بین خواهد رفت.

جدول زیر برخی از ارزش‌های غذایی موجود در هر ۱۰۰ گرم کرهٔ بی‌نمک را نشان می‌دهد (مقدارها نسبی‌اند):

آب کالری چربی پروتئین کلسیم کربوهیدرات کلسترول ویتامین آ ویتامین د ویتامین E

۱۷٫۹۴ گرم ۷۱۷ کیلو کالری ۸۱٫۱۱ گرم ۰٫۸۵ گرم ۲۴ میلی‌گرم ۰ ۲۱۵ میلی‌گرم ۶۸۴ میکروگرم ۶۰ واحد ۲٫۳۲ میلی‌گرم

پودر کیک قیمت بالایی ندارد اما پودر کیک عمده ارزان ترین پودر کیک است. 

تولید پودر کیک در بسته بندی های متنوع

تولید پودر کیک در بسته بندی های متنوعبیکینگ پودر: انواع گوناگونی دارد و تمام انواع آن از جوش شیرین، یک یا چند نوع اسید به شکل نمک اسیدی(مانند کرم تارتار و سدیم آلومینیوم سولفات) و نشاسته تشکیل شده‌است. هر چند بیکینگ پودرها به دو گروه تک مرحله‌ای و دو مرحله‌ای تقسیم می‌شوند اما در عمل تنها نوع دو مرحله‌ای آن در بازار به فروش می‌رسد. نوع دومرحله‌ای نوعی است که پس از افزوده شدن به مایه مقداری گاز دی اکسید کربن در دمای معمولی اتاق آزاد می‌کند و مقداری نیز در هنگامی که در حرارت پخت قرار گرفت. تولید پودر کیک در بسته بندی های متنوع دغدغه هر تولید کننده ای هست زیرا اگر بسته بندی شیک و زیبا باشد می تواند مشتری های بیش تری را به سمت خود جذب کند.