اعتقاد بر این است که دانه ژله ای توسط ویلیام شرافت یک شیرینی ساز از بوستون اختراع شده است. او این ایده را داشت که ژله را به شکل های گرد کوچک یا لوبیا درآورد، از این رو نام ژله لوبیا را به خود اختصاص داد.
او مردم را تشویق کرد که آنها را به عنوان هدیه برای سربازانی که در جنگ دور از خانه بودند بفرستند. جای تعجب نیست که لوبیاهای ژله ای هدیه ای عالی هستند! آنها از همان ابتدا برای یک هدیه عالی اختراع شدند!
ژله آماده مجلسی در دهه 1930 زمانی که مترادف با عید پاک شد محبوب شدند. لوبیاهای ژله ای همچنان یک آب نبات عید پاک محبوب هستند و بسیاری از مردم به دلیل شکل تخم مرغی، ژله لوبیا را در عید میل می کنند.
لوبیای ژله ای در اواسط دهه 60 زمانی که فرماندار رونالد ریگان به طور علنی عشق خود را به آب نبات ها ابراز کرد به محبوبیت بالایی رسید.
ریگان حتی از دانه های ژله ای برای کمک به ترک اعتیادش به نیکوتین استفاده کرد و زمانی که رئیس جمهور شد در هر اتاق کاخ سفید دانه های ژله داشت.
در سال 1988 پدر و پسر پیتر و ریچارد کالن کارخانه لوبیای ژله ای را تأسیس کردند و دنیای ژله لوبیا هرگز مثل قبل نبوده است.
کارخانه لوبیا ژله ای به خلق دانه های ژله ای شگفت انگیز با طعم های خوشمزه منحصر به فرد اختصاص دارد. کارخانه لوبیا ژله ای در سال 2014 توسط Cloetta خریداری شد و از آن زمان تاکنون غیرقابل توقف بوده ایم.
چیزی که به عنوان یک استارت آپ خانوادگی شروع شد، اکنون یک تولید کننده پیشرو در لوبیاهای ژله ای لذیذ است و ما بیش از بیست سال است که مشتاق ساختن شیرینی های عالی هستیم.
بنیانگذاران پیتر و ریچارد کالن اولین کسانی بودند که شیرینیهای طبیعی را تولید کردند، ما فقط از بهترین طعمهای طبیعی در دانههای ژلهای لذیذ خود استفاده میکنیم و از هرگونه مواد شیمیایی غیرضروری و اعداد E استفاده میکنیم.
همچنین بسیار مفتخریم که بگوییم همه دانه های ژله ای لذیذ ما گیاهی ، بدون گلوتن ، حلال و کوشر هستند !
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.