رئیس جمهور بادام زمینی در شیراز را عامل اصلی پیشرفت آنجا می داند

متخصصان تغذیه غذاهایی با GI 55 یا کمتر از جمله بادام زمینی در شیراز را به عنوان غذاهایی با GI پایین و آنهایی که GI بالاتر از 70 دارند، غذاهای با GI بالا هستند.

بادام زمینی دارای نمره GI 23 است که آن را به یک ماده غذایی با GI پایین تبدیل می کند.

بادام زمینی به کنترل سطح قند خون کمک می کند زیرا کربوهیدرات نسبتا کمی دارد اما پروتئین، چربی و فیبر بالایی دارد.

فیبر فرآیندهای گوارشی را کند می کند و اجازه می دهد انرژی پایدارتر آزاد شود و پروتئین نسبت به کربوهیدرات های ساده زمان بیشتری برای تجزیه شدن دارد.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن کره بادام زمینی یا بادام زمینی ممکن است به زنان مبتلا به چاقی و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا سطح قند خون خود را مدیریت کنند.

بادام زمینی حاوی پروتئین هایی به نام آراچین و کوناراچین است. برخی افراد به شدت به این پروتئین ها حساسیت دارند.

برای این افراد، بادام زمینی می تواند یک واکنش آلرژیک تهدید کننده زندگی ایجاد کند.

بادام زمینی

از آنجایی که بادام زمینی کالری بالایی دارد، مصرف متعادل آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل معقول است.

مصرف بیش از حد کالری ممکن است منجر به افزایش وزن شود. این صرف نظر از اینکه غذاهایی که این کالری از آن ها تامین می شود، مغذی هستند یا نه، درست است.

بادام زمینی بو داده و شور ممکن است به دلیل داشتن سدیم بالا نسبت به بادام زمینی خام سلامت کمتری داشته باشد.

گفته می شود، اگر مردم آنها را در حد اعتدال مصرف کنند، می توانند از آنها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل لذت ببرند.

بادام زمینی منبع غنی از مواد مغذی پروتئین، فیبر غذایی و چربی های مفید است. خوردن آنها در حد اعتدال، به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، ممکن است:

  • حمایت از سلامت قلب
  • به فرد کمک کند وزن خود را حفظ کند
  • به فرد کمک کند سطح قند خون خود را مدیریت کند