تحقیقات نشان داده است که زرشک خشک تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی دارد و آن را برای طیف گسترده ای از عفونت ها و بیماری ها مفید می کند.
علاوه بر زرشک و ویتامین C، زرشک حاوی ویتامین B تیامین نیز می باشد. کاروتنوئیدهای بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین؛ و همچنین کروم، کبالت و روی.
انواع مختلفی از زرشک وجود دارد از جمله:
- زرشک ژاپنی
- زرشک همیشه سبز
- زرشک زرد
- زرشک پیگمی زرشکی
- زرشک موشک پرتقال
- زرشک کنکورد
بسیاری از مردم دوست دارند از زرشک ژاپنی در مناظر طبیعی استفاده کنند زیرا شاخ و برگ های پاییزی قرمز نارنجی و میوه های قرمز جذابی دارد.
این بسیار کوچکتر از زرشک ژاپنی با شاخ و برگ بنفش و گل های زرد نارنجی است که توت تولید می کند اما بدون دانه است.
اگر میپرسید چه چیزی با زرشک در باغچه خوب به نظر میرسد، برخی از گیاهان همراه رایج برای درختچههای زرشک عبارتند از علفهای زینتی و گلهای زرد چند ساله مانند نیلوفرهای روز.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که زرشک موجود در زرشک دارای توانایی های ضد میکروبی و ضد قارچی قابل توجهی است.
با مهار توانایی باکتری ها برای اتصال به سلول های انسانی، به محافظت در برابر بسیاری از عفونت ها کمک می کند.
زرشک برای کاهش انواع زیادی از التهاب و عفونت در بدن استفاده می شود. به عفونت های مثانه، مجاری ادراری و دستگاه گوارش کمک می کند.
همچنین به تسکین بیماری های رایج دستگاه تنفسی از جمله گلودرد، احتقان بینی، سینوزیت و برونشیت کمک می کند. عفونت های کاندیدا نیز ممکن است با استفاده از این گیاه بهبود یابد.
زرشک بر روی ماهیچه های صافی که روده ها را می پوشانند، عمل می کند و به بهبود هضم و کاهش درد دستگاه گوارش کمک می کند.
زرشک حتی یک درمان موثر برای اسهال، از جمله اسهال مسافرتی و اسهال ناشی از مسمومیت غذایی است.
برخی از مطالعات نشان داده اند که این دارو مشکلات گوارشی را سریعتر از آنتی بیوتیک ها بهبود می بخشد، به احتمال زیاد به دلیل خاصیت قابض آن.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.