پنه و ماکارونی لوله ای دراز به احتمال زیاد در حال حاضر یکی از محبوب ترین خانواده ها در آشپزخانه شما هستند.
این یک رشته فرنگی توخالی استوانه ای شکل با لبه های مایل است. دارای برجستگی هایی است که بافت آن را برای گرفتن سس ایده آل می کند.
علاوه بر دستور العمل های مختلف ماکارونی، این رشته فرنگی رایج دیگری است که در کاسرول استفاده می شود. من با مرغ و کدو سبز در این ظرف ماکارونی پیکاتا مرغ مخلوط کردم.
ریگاتونی شبیه نودل خواهر به پنه است. همچنین استوانه ای شکل با برآمدگی هایی در بافت آن است. با این حال، کمی خفهتر است و به آن باریک نیست، و لبههای اریب مانند پن را ندارد.
مانند پنه، برجستگی ها و مرکز فاصله سس را به دام می اندازد، بنابراین هر لقمه پنیری، خامه ای و خوش طعم است. من آن را در دستور العمل پاستا کدو حلوایی خامه ای خود دوست دارم.
زیتی نوع دیگری از پاستا است که ظاهر بسیار شبیه پنه دارد. همچنین باریک و توخالی است، اما دارای لبه های مستقیم و بدون برآمدگی در بافت آن است.
زیتی پخته شده یک غذای رایج در منوی رستوران های ایتالیایی است، به همین دلیل پخته پسند است. برخی دیگر آن را با کمی روغن زیتون یا سس گوجه فرنگی برای یک غذای ماکارونی ساده در شب هفته دوست دارند.
دیتالینی در مورد شکل های کوچک ماکارونی نیز در انتهای کوچکتر طیف قرار دارد. اگر بخواهید یک نودل زیتی را به چندین نودل کوچکتر برش دهید، دیتالینی شبیه آن است.
به مانیکوت ها مانند نودل پنه جامبو فکر کنید. این همان بافت و شکل است اما بسیار بزرگتر است. و شما می دانید که چه معناست؟
فضای بیشتری برای پر کردن آن با پنیر و سس. خانواده ها آن را به عنوان یک کاسه پخته شده دوست دارند. همچنین عاشق یک سس بولونیز گوشتی خوب در مرکز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.