تولیدکنندگان کیک عمدتا از گردو جهت تولید این محصول استفاده می نمایند و شرایط برای سفارش کیک گردویی از طریق سایت های اینترنتی در حال حاضر وجود دارد.
- بیشتر بخوانید: کیک شکلاتی
گردو از مهمترین طعم دهنده هایی است که در صنعت غذایی ایران و جهان مورد استفاده قرار می گیرد البته در ایران از گردو به عنوان یکی از اعضای مهم اجیل نیز استفاده می شود.
- بیشتر بخوانید: وانیل کیک
اما کاربرد اصلی این خشکبار و میوه گران قیمت، طعم دهندگی محصولات غذایی مختلف به ویژه کیک و شیرینی می باشد به طوریکه تولیدکنندگان کیک عروسی عمدتا از این خشکبار ارزشمند جهت تولید کیک گردویی استفاده کرده و مصرف کنندگان نیز توجه فراوانی به این موضوع دارند.
- بیشتر بخوانید: کیک مغزدار
- بیشتر بخوانید: کیک خانگی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.