علاوه بر گردو می توان از نارگیل نیز به عنوان یکی از بهترین طعم دهنده هایی که در مراکز تولید کیک نارگیلی و گردویی مورد استفاده قرار می گیرد یاد کرد.
- بیشتر بخوانید: کیک شکلاتی
از آنجا که نارگیل یکی از میوه های گرمسیری بوده و در شرایط بسیار گرم و مرطوب رشد و پرورش می یابد لذا شرایط اقلیمی ایران برای پرورش این میوه مناسب نیست.
- بیشتر بخوانید: وانیل کیک
اما به دلیل استفاده فراوان از نارگیل برای تولید انواع کیک نارگیلی، مقادیر زیادی از این میوه و پودر آن هر ساله به ایران صادر می گردد.
- بیشتر بخوانید: کیک خانگی
- بیشتر بخوانید: کیک مغزدار
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.