مردم اراک برای تهیه رب گوجه نازچین تمام ذخایر خود را استفاده کردند

رب گوجه فرنگی به ویژه رب گوجه نازچین حاوی مقدار قابل توجهی از یک ویتامین یا ماده معدنی نیست، اما حاوی مقادیر کمتری از مواد مغذی متعدد است.

از میان این مواد مغذی، دو قاشق غذاخوری (32 گرم) رب گوجه فرنگی نزدیک به 10 درصد از ارزش روزانه مس، پتاسیم و ویتامین C را تامین می کند.

رب گوجه فرنگی معمولاً حاوی مواد اضافی نیست
در حالی که رب گوجه فرنگی نسبتاً سالم است، سس های آشپزی شیشه ای اغلب حاوی مواد اضافی هستند.

به عنوان مثال، معمول است که سس های پخت و پز در شیشه حاوی روغن های گیاهی، قندهای افزوده شده و مقادیر زیادی نمک (و کالری) در هر وعده هستند.

از طرف دیگر، تهیه سس های خانگی مغذی تر با رب گوجه فرنگی، کمی نمک و مقداری سبزی و ادویه به اندازه کافی آسان است.

از طرفی، قیمت آن بسیار کمتر از سس های آماده کنسرو شده و شیشه ای است.

منبع داده شده از پایگاه داده مرکزی FoodData USDA، در اینجا ارزش غذایی کامل رب گوجه فرنگی در هر وعده معمولی (دو قاشق غذاخوری) آورده شده است.

رب

  • ویتامین E: 9% DV
  • ویتامین C: 8٪ DV
  • نیاسین (B3): 6% DV
  • ویتامین K: 3٪ DV
  • ویتامین B6: 4% DV
  • ریبوفلاوین (B2): 4% DV
  • ویتامین A: 3٪ DV
  • کولین: 2% DV
  • تیامین (B1): 2% DV
  • فولات: 1% DV
  • اسید پانتوتنیک (B5): 1% DV

رب گوجه فرنگی یک چاشنی کم کالری است که عمدتاً مقدار کمی کربوهیدرات را تامین می کند. همچنین طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را ارائه می دهد.

مقداری رب گوجه فرنگی را با گیاهانی مانند رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن مخلوط کنید. کمی نمک به مزه اضافه کنید و سپس آن را روی پایه پیتزا خود بمالید.

برای درست کردن یک پیتزای خانگی خوشمزه، فقط پنیر و رویه های دلخواه خود را اضافه کنید.

برای اینکه کار را آسان تر کنید، استفاده از چاشنی خشک ایتالیایی به جای گیاهان جداگانه به خوبی کار می کند.

رب گوجه‌ فرنگی می‌تواند در وعده‌های غذایی مختلف از گوجه‌فرنگی، از کاری و غذاهای تند گرفته تا ریزوتو و غذاهای پاستا، به خوبی کار کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.