سیب خوشمزه، مغذی و برای خوردن راحت است. سیب برای دیابت به چندین فواید سلامتی برای بیمار دیابتی معروف هستند.
با این حال سیب همچنین حاوی کربوهیدرات است که می تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.
با این حال، کربوهیدرات های موجود در سیب بر بدن شما تأثیر متفاوتی نسبت به قندهای موجود در غذاهای حاوی قندهای تصفیه شده و فرآوری شده دارد.
بیایید در مورد اینکه سیب چگونه بر سطح قند خون تأثیر می گذارد و در صورت ابتلا به دیابت چگونه آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید صحبت کنیم.
سیب حاوی قند است، اما بیشتر قند موجود در سیب فروکتوز است.
هنگامی که فروکتوز در یک میوه کامل مصرف می شود، تأثیر بسیار کمی بر سطح قند خون دارد.
همچنین فیبر موجود در سیب هضم و جذب قند را کند می کند. این بدان معناست که قند به آرامی وارد جریان خون می شود و سطح قند خون را به سرعت افزایش نمی دهد.
علاوه بر این، پلی فنول ها، که ترکیبات گیاهی موجود در سیب هستند، ممکن است هضم کربوهیدرات ها را کند کرده و سطح قند خون را کاهش دهند.
سیب ها در هر دو مقیاس شاخص گلیسمی (GI) و بار گلیسمی (GL) امتیاز نسبتاً پایینی دارند، به این معنی که باید باعث افزایش حداقلی در سطح قند خون شوند.
سیب تاثیر کمی بر سطح قند خون دارد و بعید است که باعث افزایش سریع قند خون شود، حتی در افراد مبتلا به دیابت.
دیابت نوع 1 یک اختلال خود ایمنی است که در آن لوزالمعده انسولین کافی تولید نمی کند، هورمونی که قند را از خون به سلول های شما منتقل می کند. انسولین باید روزانه مصرف شود.
اگر دیابت نوع 2 دارید، بدن شما معمولاً انسولین کافی برای رفع نیازهای روزانه شما تولید نمی کند، علاوه بر مقاومت سلولی به انسولین تولید شده.
خوردن سیب به طور منظم پتانسیل کاهش مقاومت به انسولین را دارد که باید منجر به کاهش سطح قند خون شود.
این به این دلیل است که پلیفنولهای موجود در سیب، که عمدتاً در پوست سیب یافت میشوند، لوزالمعده را تحریک میکنند تا انسولین ترشح کند و به سلولهای شما در جذب قند کمک میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.