مردی با خوردن شیره انجیر طبیعی به شکل پرنده در آمد

برای انتخاب و خرید شیره انجیر طبیعی، باید نکات ظریفی را در انتخاب بدانید که به شما در خرید انجیر مناسب از هر نظر کمک می کند. بنابراین، قوانین خرید میوه ساده است:

اولین چیزی که باید به آن توجه کنید تراکم شیره است که باید به اندازه کافی متراکم باشد، اما جامد نباشد.

اگر انجیر خیلی نرم باشد، این نشان دهنده محصول بیش از حد رسیده است، که بدیهی است شیرهی خوب کار نمی کند.

اگر سفت باشد به این معناست که میوه بالغ نشده است و طعم روشنی که شیرینی آن را به خاطر آن بسیار دوست دارد ندارد.

بعد، باید عطر انجیر را احساس کنید، که نباید حاوی اسید باشد، در غیر این صورت باید از چنین خریدی خودداری کنید.

همچنین باید شیره را به دقت بررسی کنید تا آسیب دیده باشد، زیرا ممکن است محصول کپک زده باشد که نشان دهنده نامناسب بودن آن برای استفاده است.

شیره

اگر همه چیز به درستی انجام شود، می توانید میوه های خوشمزه و سالمی بخرید که باید ظرف دو روز مصرف یا فرآوری شوند، به شرطی که میوه های تازه در یخچال نگهداری شوند.

این محصول در معرض نگهداری طولانی تری قرار نمی گیرد، بنابراین نباید فرآیند تهیه شیره را به تعویق بیندازید، بلکه بلافاصله اقدام به تولید خوشمزه سالم کنید.

در زمان های قدیم، بهترین گونه های درخت انجیر را نام می بردند. درختان انجیر می توانند صدها سال عمر کنند و تا چهارصد سال میوه دهند.

یکی از نام‌های این گیاه شبیه “توت شراب” است. این به دلیل این واقعیت است که میوه های بیش از حد رسیده تحت تأثیر خورشید به شراب تبدیل می شوند، زیرا فرآیند تخمیر طبیعی آغاز می شود.

انجیر بیشترین گیاه و میوه ای است که در کتاب مقدس برای مسلمانان ارتدکس و مسلمانان – کتاب مقدس و قرآن – ذکر شده است.