ویتامین C بیشتر به عنوان یک آنتی اکسیدان در رب گوجه طبیعت شناخته می شود، اما انتقال دهنده های عصبی و کلاژن را نیز تولید می کند که از پوست و رباط های شما حمایت می کند.
توانایی های آنتی اکسیدانی آن از آسیب رادیکال های آزاد در سراسر بدن جلوگیری می کند، از جمله محافظت آنتی اکسیدانی از پروتئین ها و چربی ها در مغز شما.
ویتامین C موجود در پوست شما به محدود کردن آسیب های ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید کمک می کند. م
ردان باید 90 میلی گرم ویتامین C در رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنند، در حالی که زنان به 75 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند.
میزان مصرف روزانه برای زنان باردار به 80 میلی گرم افزایش می یابد. هر کسی که سیگار می کشد به 35 میلی گرم اضافی در روز نیاز دارد. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3.5 میلی گرم ویتامین C دارد.
رب گوجه فرنگی را با آب، آبگوشت، کنسرو گوجه فرنگی با آب آنها یا مایعات ظرفی که درست می کنید رقیق کنید.
در یک پیج، یک سس گوجه فرنگی اصلی درست می کند، اما بدون چاشنی هایی مانند سیر، پیاز، پاپریکا و پونه کوهی طعم ملایمی دارد.
رب گوجه فرنگی پایه خوبی برای چیلی، خورش و سوپ است. سعی کنید رب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، پیاز، ذرت، لوبیا سفید، لوبیا سبز و چاشنی ها را برای یک سوپ سبزی مقوی مخلوط کنید.
با ترکیب سیر، هویج رنده شده، گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ کم نمک و رب گوجه، رویه مرغ پخته درست کنید.
سندی بوش لیسانس هنر را در روانشناسی دریافت کرد، سپس آموزش پرستاری و تغذیه را دنبال کرد. او برنامه ریزی و تهیه رژیم های غذایی ویژه را به خانواده ها آموزش داد.
به عنوان یک متخصص پشتیبانی درمانی کار کرد، و اکنون در مورد موضوعات مورد علاقه خود تغذیه، غذا، خانواده و والدین برای بیمارستان ها و مجلات تجاری می نویسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.