برخی از دانشمندان معتقدند که دارچین لوله ای عمده در طول زمان باعث آسیب DNA می شود و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
بیشتر تحقیقات در مورد اثرات سرطانی کومارین بر روی حیوانات انجام شده است. تحقیقات بیشتر مبتنی بر انسان مورد نیاز است تا ببینیم آیا همان ارتباط بین سرطان و کومارین در مورد انسان نیز صدق می کند یا خیر.
مطالعات حیوانی نشان داده است که کومارین ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش دهد.
با این حال، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا مشخص شود آیا این موضوع در مورد انسان نیز صدق می کند یا خیر.
برخی از افراد با خوردن محصولاتی که حاوی طعم دهنده دارچین هستند زخم های دهان را تجربه کرده اند.
دارچین حاوی سینامالدئید است، ترکیبی که در صورت مصرف زیاد ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود.
به نظر نمی رسد مقادیر کمی از ادویه باعث این واکنش شود، زیرا بزاق از تماس طولانی مدت مواد شیمیایی با دهان جلوگیری می کند.
علاوه بر زخم های دهان، سایر علائم آلرژی به سینامالدئید عبارتند از:
- تورم زبان یا لثه
- احساس سوزش یا خارش
- لکه های سفید در دهان
- اگرچه این علائم لزوماً جدی نیستند، اما می توانند باعث ناراحتی شوند.
با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که سینامالدئید تنها در صورت حساسیت به آن باعث ایجاد زخم در دهان می شود.
شما می توانید برای این نوع آلرژی با آزمایش پچ پوستی آزمایش شوید.
همچنین، به نظر میرسد که زخمهای دهان بیشتر بر کسانی تأثیر میگذارد که بیش از حد از روغن دارچین و آدامسهای طعم دار دارچین استفاده میکنند.
زیرا این محصولات میتوانند حاوی سینامالدئید بیشتری باشند.
برخی از افراد به ترکیبی در دارچین به نام سینامالدئید حساسیت دارند که می تواند باعث زخم های دهان شود.
با این حال، به نظر میرسد که این بیشتر بر افرادی تأثیر میگذارد که بیش از حد از روغن دارچین یا آدامس استفاده میکنند، زیرا این محصولات حاوی سینامالدئید بیشتری هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.