گردوی خام را در راهرو پخت، مغز گردو ممتاز تویسرکان در راهرو آجیل و روغن گردوی فشرده سرد را در قسمت روغن های مخصوص بررسی کنید.
درک نحوه تبدیل اندازه های سرو مورد استفاده در مطالعات مفید است، بنابراین می دانید اندازه وعده های شما چگونه مقایسه می شود.
هر یک از موارد زیر اساساً وعده های غذایی معادل هستند و حدود 190 کالری دارند:
1 اونس گردو با پوست = 28 گرم = 1/4 فنجان = 12 تا 14 نصف = 1 مشت کوچک.
اگرچه خوردن یک به یک گردو به عنوان میان وعده ساده است، اما راه های خوشمزه زیادی برای استفاده از آنها در غذاها وجود دارد.
- گردو را در این ها امتحان کنید:
- روی سالادهای سبز برگ یا میوه بپاشید.
- در دیپ و سس ریز آسیاب کنید.
- خرد شده و در نان ها و نان های سبوس دار استفاده می شود.
- خرد شده برای استفاده به عنوان پوشش روی ماهی یا مرغ.
- روی بلغور جو دوسر یا ماست سرو می شود.
- خرد شده و به بسته بندی یا ساندویچ پیتا اضافه می شود.
- تفت داده شده و به یک ترکیب تریل خانگی اضافه شده است.
- در دستور پخت سرخ کردنی مورد علاقه تان کمی قهوه ای کنید.
- تفت داده شده، خرد شده و روی پاستا یا سبزیجات استفاده می شود.
- به عنوان یک روغن در سس وینیگرت.
- یا در اینترنت برای ایده های دستور العمل خوشمزه بیشتر جستجو کنید.
اگر برای مهمان آشپزی می کنید، قبل از افزودن گردو به غذاهایتان مطمئن شوید که هیچ کس به گردو حساسیت ندارد.
گردو به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود زیرا به طور گسترده در فروشگاه ها موجود است و افزودنی عالی برای غذاهای بی شماری است.
گردو یک آجیل فوق العاده مغذی است. آنها فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارند و به طور قابل توجهی چربی های سالم امگا 3 بیشتری نسبت به سایر آجیل های معمولی دارند.
این پروفایل غنی از مواد مغذی به بسیاری از فواید سلامتی مرتبط با گردو کمک می کند، مانند کاهش التهاب و بهبود عوامل خطر بیماری قلبی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.