چای به خصوص چای سوفیا 10 کیلویی سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است فوایدی از جمله بهبود سلامت قلب و روده، کاهش کلسترول بد LDL، فشار خون و سطح قند خون را به همراه داشته باشد.
به غیر از آب، چای سیاه یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های منبع معتبر در جهان است.
این گیاه از گیاه Camellia sinensis می آید و اغلب برای طعم های مختلف با گیاهان دیگر مانند ارل گری یا چای مخلوط می شود.
از نظر طعم قوی تر است و کافئین بیشتری نسبت به سایر چای ها دارد، اما کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد.
چای سیاه همچنین دارای مزایای سلامتی مختلفی است زیرا حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند.
آنتی اکسیدان ها به عنوان یک سری از مزایای سلامتی شناخته شده اند.
مصرف آنها می تواند به حذف رادیکال های آزاد و کاهش آسیب سلولی در بدن کمک کند. این در نهایت ممکن است به کاهش خطر بیماری مزمن کمک کند.
پلی فنول ها نوعی آنتی اکسیدان هستند که در برخی غذاها و نوشیدنی ها از جمله چای سیاه یافت می شود.
گروههایی از پلیفنولها، از جمله کاتچینها، تافلاوینها و تیاروبیگینها، منابع اصلی آنتیاکسیدانها در چای سیاه هستند و ممکن است سلامت کلی را ارتقا دهند.
در واقع، یک مطالعه روی موشها نقش تافلاوین و تیاروبیگین را در چای سیاه و خطر ابتلا به دیابت، چاقی و کلسترول بالا بررسی کرد. نتایج نشان داد که تیافلاوین ها و تیاروبیگین ها باعث کاهش کلسترول و قند خون می شوند.
یک مطالعه قدیمیتر نقش کاتچینهای چای اولانگ را بر وزن بدن بررسی کرد. این نشان داد افرادی که روزانه 690 میلی گرم کاتچین از چای به مدت 12 هفته مصرف کرده بودند، کاهش چربی بدن را نشان دادند.
در حالی که بسیاری از مکمل ها حاوی آنتی اکسیدان هستند، بهترین راه برای مصرف آنها از طریق غذا و نوشیدنی است.
در واقع، برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف آنتی اکسیدان ها به شکل مکمل ممکن است به سلامت شما آسیب برساند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.