ورود شیره توت سفید در باغ وحشها ممنوع شده است

بنابراین برای دستور پخت شیرینی زنجبیلی که می‌خواهید امتحان کنید، به مقداری ملاس روبان سیاه نیاز دارید. آنها یک بطری خریدند، نان زنجبیلی را پختند و خوب معلوم شد، هیچ چیز دیدنی نیست.

الان بیش از چند ماه از آن زمان می گذرد و شما از همان اولین امتحان یک شیرینی زنجبیلی نپخته اید. می خواهید دوباره امتحان کنید، اما ابتدا باید بدانید که آیا ملاس خراب می شود یا خیر.

این یک سناریوی نسبتاً رایج است، زیرا بیشتر مردم از شیره توت سفید ۱۴۰۱ فقط در تعداد انگشت شماری از دستور العمل ها مانند شیرینی زنجبیلی یا سس باربیکیو استفاده می کنند.

اگر اینطور است و به دنبال اطلاعاتی در مورد نگهداری ملاس، ماندگاری و علائم فساد هستید، این مقاله برای شما مناسب است.

نحوه نگهداری ملاس

شما ملاس را تقریباً به همان روشی که شیرین کننده هایی مانند عسل یا شربت افرا ذخیره می کنید، ذخیره می کنید.

یعنی باید آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. انباری بهترین گزینه برای شماست، اما آشپزخانه نیز کار خواهد کرد. نگه داشتن آن در جایی که دمای آن زیاد نوسان نمی کند نیز کمی کمک می کند.

هنگامی که بطری را باز کردید، مهمترین چیز این است که در صورت عدم استفاده، محکم بسته بماند .

اگر تعجب کردید، پس از باز کردن، دیگر نیازی به نگهداری ملاس در یخچال نیست. نگهداری در یخچال به حفظ کیفیت برای مدتی طولانی‌تر کمک می‌کند، اما هزینه زیادی دارد.

آیا تا به حال این ضرب المثل را شنیده اید که “آهسته به عنوان ملاس در ژانویه”؟ ملاس در دمای اتاق چسبناک است و اگر آن را در یخچال قرار دهید، چسبناک تر می شود.

برای کاهش ضخامت ملاس سرد، می‌توانید آن را چند ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید یا کل بطری یا شیشه را در یک قابلمه آب گرم گرم کنید.

در مورد ماندگاری این شیرین کننده نظرات زیادی وجود دارد. به نظر می رسد هر تولید کننده و مصرف کننده ملاس نظر خود را دارد.