کیک اسفنجی جدید ساده نرم

کیک اسفنجی جدید یکی از کیک های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود یک کیک پایه برای خامه کشی می باشد، کیک اسفنجی نوعی کیک نرم و لطیف و با پف زیاد است که از طریق هوادهی سفیده تخم مرغ تهیه می شود، کیک اسفنجی به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گیرد. کیک اسفنجی در دهه ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ در آمریکا بسیار محبوب شد اما در سال ۱۶۱۵ رسپی به نام کیک اسفنجی توسط شاعری به نام Gervase markham نوشته شد ولی این دستور کیک بیشتر شبیه کلوچه بود و با گذشت زمان و تغییرات در رسیپی این کیک به شکل امروزی حاصل شد.

کیک اسفنجی جدید ساده نرم

خرید کیک اسفنجی

خرید کیک اسفنجی خرید کیک اسفنجی با کیفیت را می توانید در قنادی های سطح شهر بیابید. کیک های اسفنجی پایه اصلی بسیاری از کیک ها محسوب می شوند و برای تهیه آن از موادی استفاده می شود که در پخت تمام کیک های ساده مورد استفاده قرار می گیرد.

این کیک ها بیشتر در مهمانی ها، کافه رستوران ها و کافی شاپ ها سرو می گردد.

خرید و فروش کیک اسفنجی از طریق اینترنتی بسیار رواج یافته است. شما می توانید کیک های اسفنجی را در طرح ها، اندازه ها و مطابق با سلیقه خودتان از طریق وب سایت های عرضه کننده شیرینی جات سفارش دهید و پس از آماده شدن آن را درب منزل خود تحویل بگیرید.

در هنگام خرید کیک اسفنجی از تازگی و کیفیت مواد اولیه آن اطمینان حاصل کنید. هرچند تهیه این نوع کیک در منزل هم به صرفه تر و هم از نظر بهداشتی مطمئن تر می باشد.

کیک اسفنجی تهران

کیک اسفنجی تهران هنگام خرید کیک ساده، تازگی اسفنج ، خامه و سایر مواد استفاده شده در آن خیلی مهم است.

کیک ساده باید بافت اسفنجی ترد و تازه ای داشته باشد. اسفنج مانده ممکن است کپک زده باشد و شما در حین خوردن متوجه آن نشوید. خشک بودن اسفنج علاوه بر اینکه لذت خوردن آن را کم میکند، ماندگی آن برای سلامت بدن نیز مفید نیست.

اگر کیک شما با قطعات میوه تزئین می شود توجه کنید میوه های انتخابی برای تزئین یک کیک ساده خوشمزه، باید تازه و سالم باشد. میوه له شده یا کرم خورده، علاوه بر اینکه ظاهر کیک را زشت میکند برای بدن نیز مضر است

توجه کنید اگر کیک ساده شما با خامه ماکات شده و یا لای اسفنج آن فیلینگ خامه ای دارد حتما خامه ی آن خامه قنادی باشد. ترجیحا از کیک هایی که با خامه کم چرب و کم شیرین ماکات میشوند، خریداری کنید. انسجام خامه، سالم بودن آن را اثبات میکند و جلوه ی زیباتری به کیک میبخشد. طعم خامه را با وانیل، نسکافه و شکلات میتوان تعیین کرد. کیک های ساده معمولا کم خامه تر از کیک های فیگور و خامه ای هستند.

از آنجایی که کیک های اسفنجی که با خامه پوشیده یا ماکات میشوند نسبت به کیک های ساده که خامه ندارند، رطوبت بیشتری در بافت خود نگه میدارند، باید این مدل کیک ها در یخچال نگه داری شوند تا هم شکل ظاهری آن بر اثر گرمای محیط به هم نریزد و هم آلودگی کمتری را جذب کند. بهتر است از کیک هایی که تولید روز هستند خریداری کنید تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.

کیک های ساده علاوه بر آنکه به لحاظ تامین بیشتر سلامت بدن نسبت به سایر کیک های فانتزی موجود در بازار، طرفداران خاص خود را دارند، از نظر نحوه تولید و تزئین ساده خود، جذابیت ویژه ای در منظر بیننده القا میکنند.

مجموعه قنادی های ناتلی یکی از فروشگاه های زنجیره ای فروش انواع کیک و شیرینی در سطح شهر تهران میباشد که با توجه به تنوع محصول، تازگی محصولاتش تضمین شده است. تنوع طرح در تولید و تزئین انواع کیک ساده ناتلی بیش از سایر فروشگاه های قنادی در سطح شهر تهران است و به علت کیفیت بالای محصول و تازگی و به روز بودن زمان تولید کیک، مورد استقبال بسیاری از شهروندان پایتخت است.

از انواع کیک های ساده اسفنجی مثل کیک ساده وانیلی، کیک سیب، کیک گردو، انواع کیک ساده شکلاتی تا مدل های متنوع ای از کیک های ساده ی تزئین شده با خامه های طعم دار کم شیرین، میوه و شکلات در ویترین های روزانه فروشگاه های ناتلی موجود است.

ناتلی با تجربه ی دیرینه خود در تولید انواع کیک های ساده خانگی و صنعتی یک نام معتبر قنادی در سطح شهر تهران است و طعم لذیذ و کیفیت انواع کیک های ناتلی و بخصوص کیک ساده آن شناخته شده است.

امروزه با توجه به پیشرفتهای بازار فروش کالاهای اینترنتی، بسیاری از کالاها و اجناس را میتوان به صورت آنلاین خریداری کرد و درب منزل تحویل گرفت. قنادی ناتلی اولین فروشگاه اینترنتی فروش انواع کیک و شیرینی در سطح تهران است و شما میتوانید کیک اسفنجی دلخواهتان را به سادگی از طریق سایت ناتلی و به صورت آنلاین سفارش گذاری کنید تا در سریع ترین زمان ممکن کیک ساده خوشمزه و با کیفیت مطلوب را درب منزل تحویل گرفته تا علاوه بر لذت یک خرید راحت و بی دغدغه، از مهمانان و عزیزان خود به سادگی پذیرایی نمایید.

کیک اسفنجی نرم

کیک اسفنجی نرم کیک اسفنجی نرم پایه بسیاری از کیک‌ها است و درست کردنش بسیار آسان است. اگر بتوانید مرحله به مرحله پیش بروید و دستور پخت این کیک را به خوبی اجرا کنید، می‌توانید مطمئن باشید که نتیجه کار شما قابل مقایسه با کیک‌های قنادی است.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت50 دقیقه

زمان کل1 ساعت 20 دقیقه

تعداد6 نفر

مواد لازم

½ پیمانه شیر

¼ قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چایخوری نمک

6 عدد تخم مرغ

2 پیمانه پودر قند

2 پیمانه آرد

دستور العمل‌

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

بیکینگ پودر، آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید.

سفید و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

سفیده‌های تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرند و سفت شوند.

نصف پودر قند را اضافه کنید و باز برای چند دقیقه هم بزنید.

در ظرفی دیگر زرده‌های تخم مرغ، نصف باقی مانده پودر قند و وانیل را باهم ترکیب کنید و شیر را به آن اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید.

در مرحله بعد مخلوط آرد را به مواد آرام آرام اضافه کیند و به صورت دورانی مخلوط کنید.

دقت داشته باشید که قالب با مواد پر نشود و فضای خالی برای افزایش حجم داشته باشد.

کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 50 دقیقه قرار می‌هیم.

برای اینکه مطمئن بشوید کیک شما آماده است یا نه، با یک خلال دندان کیک را تست کنید.

اگر خلال دندان تقریبا تمیز بیرون آمد، به این معناست که کیک اسفنجی شما آماده شده است.

کیک اسفنجی بدون شیر

کیک اسفنجی بدون شیر یکی از خوشمزه ترین و بهترین کیک های موجود کیک اسفنجی است که به سادگی و بدون استفاده از شیر تهیه می شود.

دستور تهیه کیک ساده بدون شیر اسفنجی :

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید و سپس مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم و در 2 ظرف جدا گانه می گذاریم و سپس سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی می زنیم تا رنگ آن سفید شود و بعد از آن نصف پودر قند را اضافه کنید و دوباره بزنید تا سفیده تخم مرغ سفت شود و با برگرداندن ظرف، سفیده از ظرف خارج نشود.بعد از اینکه سفیده آماده شد آن را در یخچال بگذارید تا آب نیندازد.

مرحله دوم

آرد و بکینگ پودر را ترکیب کنید و در چند نوبت از صافی عبور دهید و سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.

مرحله سوم

در این مرحله سراغ زرده تخم مرغ می رویم و آن را می زنیم و سپس وانیل و بقیه پودر قند را اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن میزنیم تا رنگ آن کرمی شود.سپس آب جوش را در چند نوبت به زرده ها اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا زرده ها پخته و سفت نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله آردی که الک کره ایم را در چند نوبت به زرده اضافه میکنیم و با لیسک مداوم و در یک جهت هم می زنیم وقتی به خوبی مخلوط شد سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج میکنیم و به کم‌کم به مواد اضافه میکنیم و خیلی آرام ترکیب میکنیم. توجه داشته باشید نیازی نیست که هم بزنید فقط با لیسک مواد را به آرامی ترکیب کنید.در این مرحله مواد کیک آماده است.

مرحله آخر

در مرحله آخر کف قالب و دیواره های قالب را با روغن چرب کنید و سپس مقداری آرد(خیلی کم) روی آن بریزید تا کیک به قالب نچسبد(می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید).سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و در پایان، قالب کیک را چند بار بر روی سطح سفت بکوبید تا هوای موجود در کیک خارج شود تا باعث ترک خوردن کیک بعد از پخت نشود.سپس قالب را در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 35 الی 45 دقیقه درون فر قرار می دهیم و پس از آماده شدن، میل کنید.